Navigáció
huende
 

Csalavér Vendég Vadászház

3325 Noszvaj, Hóvirág utca 3

 
E-mail cím: csalaver@uw.hu
weboldal: http://csalaver.uw.hu/
 
 

Kedves Vendégünk! Eger zöldövezetében, a várostól 10 km-re, természeti értékekben gazdag erdőkkel, kristálytiszta levegővel körülvéve a Bükki Nemzeti Park déli határán helyezkedik el a község. A falu Eger felé eső része Síkfőkút, a természetjáró turisták hétvégi negyede, csónakázó tóval az erdőbe nyíló hegyi ösvényekkel, erdei utakkal. Ha valakinek nincs kedve nagyokat kirándulni, alkalmasint elég ha a szállása nyitott ablaka előtt ül, tüdejét , pórusait átjárja a friss levegő. A környék turisztikai kiránduló- és pihenést szolgáló körülményei az 1930 -as években alakultak ki. Kezdeményezője az egri turista egylet volt.

 

Eger város kedvelt kiránduló helye volt már akkor is. Ebben az időben épült a turista ház, amely azóta már többször is átépült ekkor alakították ki a felső tó formáját is. A közeli Várkút és környéke a vadregényes Bükk egyik legszebb kiránduló helye és erdei séták alkalmával a természet, még őzek, szarvasok, sőt muflonok gyönyörködtetésével is megörvendeztet. Eredeti lakóházak, barlanglakások, pincesorok nagy számban találhatók a faluban. Hagyományos mesterségek a faluban a szilvalekvárfőzés, a szőlőtermesztés a kőfaragással kapcsolatos tevékenységek, és a kosárfonás. A településtől elválaszthatatlanok a pincesorok, a tufába vájt pincék.

 

A faluban és közvetlen környékén mód van számos sportág kipróbálására is. Lovas-iskola sárkányrepülés és siklóernyőzési lehetőség, a szállodákban úszómedencék, teniszpályák, kondicionáló termek várják a vendégeket. Információk Összkomfortos vendégházunk egész évben várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket! Az épület felső szintjén lévő szobákban 10 vendégnek tudunk egyszerre helyet biztosítani. Egy két ágyas szobában két főnek, a nappali részben szintén 2 fekhely található, valamint 6 férőhely került kialakításra a több, mint 20 négyzetméteres galérián.

Áraink:

Szállásdíj: 2500 Ft-tól/fő/éj, de az egész ház bérleti díja minimálisan 10.000 Ft/éj

Kedvezmény: 3 gyermekes családok részére a 3. gyermek szállása ingyenes. 

A szállást 12:00 órától lehet elfoglalni és az utolsó nap délelőtt 10:00 óráig kell elhagyni. A szállásdíjakat kérjük csekken befizetni a megrendelő nevével és címével megjelölve. Ha 28 nappal az üdülés napja előtt mondják le a szállást - a szállás díját visszatérítjük! (A postai költség kivételével.) Ha 21 napon belül mondják le - csak az összeg felét tudjuk visszafizetni, ha ezen időintervallumon belül mondják le a foglalást, akkor nem áll módunkban visszafizetni ezt az összeget!

Szolgáltatások

  • Kutya, macska bevihető
  • Saját parkoló

Szoba Szolgáltatások

  • Fürdőkád
  • Hajszárító
  • Hűtőszekrény
  • Kávé / Teafőző
  • TV
 

Szállások: Noszvaj